Bring your own podcast

Podfest Romania este mai mult decat un eveniment. Este locul de intalnire al pasionatilor de podcasting si totodata locul unde ideile de podcasturi prind viata. Anul acesta, impreuna cu UniCredit Bank Romania, am deschis microfonul la Podfest Romania pentru 6 creatori de continut, care si-au inregistrat propriul lor podcast. Pregateste-ti castile si asculta inregistrarile de la Bring Your Own Podcast 2021.

PODCAST DE DEZVOLTARE PERSONALA

Povesti de Viata

Alina Ionita

In cadrul episodului, am avut-o alaturi de mine pe Nada Stingu. Nada este o tanara talentata la desen si pictura, cu o fire profunda...grava, care impresioneaza prin temele abordate. Prin intermediul creatiilor sale, Nada invita la constientizare, la descoperirea tuturor fricilor, obstacolelor, a tot ceea ce ne blocheaza si consuma fiinta, a ceea ce ne indeparteaza de Dumnezeu si de ceilalti, si in primul rand de noi insine.

PODCAST DE BUSINESS

a Business of Creativity Podcast

Armina Popeanu

Hello, sunt Armina Popeanu, arhitect de profesie, antreprenor prin esenta si minte creativa dintotdeauna. In episodul pilot inregistrat la Podfest 2021 am povestit cu Andreea Tron, arhitect, fondatoarea si mintea creativa din spatele Atelier Tron despre creativitate si cum ne influenteaza ea parcursul antreprenorial.

PODCAST DE TURISM

Jurnal de Hotelier

Cristina Huzum

De vorba cu omul din fata Oaspetilor. Un dialog amuzant despre ce inseamna sa lucrezi direct cu oamenii, in cea mai frumoasa si dinamica meserie, cea de hotelier.

PODCAST DE MARKETING

D-PODCAST

Diana Serban

Am vorbit despre podcasturile de brand, despre locul lor in strategia de marketing si despre KPIs. Totul in contextul Recolamp Podcast - un podcast despre stil de viata sustenabil! Cum creezi o poveste in jurul acestui subiect, dar si un plan de content fara sfarsit? Ce rezultate de marketing obtinem de fapt cu un podcast de brand?

PODCAST DE JURNALISM

Casca urechile... ca sa sti(r)i

Marta Oprea Novaceanu

Un podcast in care, cinci zile pe saptamana vom povesti in fiecare dimineata cele mai importante subiecte prezente in fluxurile de stiri impreuna cu invitati jurnalisti sau experti din diferite domenii. In acest episod pilot am vorbit cu Antonia Matei, cadru didactic la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti si cu jurnalistul George Mihalcea despre marea relaxare a romanilor si revenirea la normalitate. Cum se vede toata aceasta poveste prin ochii unui jurnalist si prin cei ai unui formator de viitori jurnalisti?

PODCAST DE EXPAT

Expat life coach, episode 1, Presentation

Noura Shaban

Living abroad struggling with the expat life from expectations to reality? This is the place where you can find your answers and rise your good vibration.

PODCAST DE BUSINESS

Switch

Ana Nicolescu

In episodul pilot povestesc despre ce switch-uri am facut in cariera mea de antreprenor in ultimii 10 ani si ce am vazut in coaching despre cum se metamorfozeaza oamenii si de ce au nevoie ca sa faca o schimbare in cariera, fie de statut, de la angajat la antreprenor, fie de nisa, adica trecerea de la un domeniu de expertiza la unul cu totul nou, pornit, de cele mai multe ori, dintr-o pasiune. Sunt 5 erori de mindset in antreprenoriat despre care vreau sa-ti spun in acest episod, urmand ca in interviuri sa invit oameni care si-au schimabt cariera si sunt prosperi.

PODCAST DESPRE VIATA DE STUDENT

Incotro?

Gabriela Deleanu

Aceasta este incheierea primului sezon din podcastul Incotro? Ce faci dupa facultate. Am adus laolalta absolventi de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (FLLS) din Universitatea Bucuresti. Ei povestesc despre cum au ajuns la FLLS, despre viata de student si ce cariera au urmat ulterior.

PODCAST DE ORGANIZARE

Scoala de Organizare

Madalina Preda

Bun venit la Scoala de Organizare, primul podcast despre organizare si planificare din Romania. Sunt Madalina Preda, expert in organizare si planificare, mamica de patru, pasionata de neurostiinte si mare iubitoare de cappuccino vienez. In episodul pilot inregistrat impreuna cu prietenii de la Podfest 2021, am vorbit despre cum ne ajuta in mod concret organizarea si am lansat 5 teme pentru acasa: 5 lucruri pe care le putem organizare chiar azi. Enjoy your new podcast!

PODCAST DE DEZVOLTARE PERSONALA

Salata de ganduri

Raluca Faur

De la Reacție la Relație: ce înseamnă comunicarea relațională și câteva exemple practice despre cum o putem îmbunătăți și care sunt greșelile frecvente pe care să le evităm.

PODCAST DE EDUCATIE TIMPURIE

Educatie Timpurie

Alina Muncileanu

Episodul explica conceptul de Educatie Timpurie, il defineste si enumera nevoile copiilor intre 0-7 ani. In episod mai explic si ce imi propun cu acest proiect de educatie timpurie numit Cantec de papadie, persoanelor carora ma adresez si ce servicii de educatie timpurie ofer concret celor interesati sa afle mai mult despre copil si perioada copilariei mici.

  • Hosting by Host-Age.ro