Bring your own podcast

Asculta podcasturile produse la Podfest 2020

Pe 8 iulie 2020 a avut loc primul eveniment din Romania dedicat podcasturilor. Am petrecut peste 9 ore online, iar 21 de specialisti au adus in fata camerelor know-how valoros, continut relevant si momente de inspiratie. Pe langa acest maraton de podcasting, in cadrul primei editii Podfest Romania 2020, a fost amenajat si un mini studio de inregistrari pentru cei care si-au dorit sa creeze un podcast in timpul conferintei. Dintre cei inscrisi, astazi 6 creatori se bucura de propriul lor podcast. Te invitam sa le asculti.

PODCAST FINANCIAR

4 lucruri simple ca sa stapanesti banii din viata ta

DANIEL TANASE

Sunt aspecte pe care le ignoram in relatia cu banii din viata noastra, pentru ca ne raportam prea mult la lumea exterioara si ce vine catre noi. De aceea, este important sa intelegi ca tu esti pilonul central in aceasta relatie si, in acest episod, iti vei creste gradul de constientizare privitor la acest aspect. Mai mult de atat, poti controla aceasta relatie mai usor decat ai crede.

PODCAST Educational

E cazul sa treceti la treaba - Podcast Special Ep. 12 | Podfest Romania #CCDC

LIVIU NUTA

Salutare tuturor! De data aceasta am revenit cu ceva total diferit de ce am facut pana acum. Am avut ocazia sa inregistrez un podcast in cadrul evenimentului Podfest Romania pentru voi in studioul lor mobil, si m-am gandit ca ar fi momentul potrivit sa va transmit un mesaj pe care incerc sa il comunic cat mai multor persoane. Sper sa va atraga, sa va placa si sa va inspire tot ce am balmajit eu timp de 20 de minute, tot ce am spus sunt exact gandurile mele si modul in care eu vad lucrurile si as fi extraordinar de fericit sa aflu ca am ajutat pe cineva in modul in care vede si el lucrurile. Astept parerile si intrebarile voastre, de asemenea astept si sustinerea voastra distribuind acest podcast. Pana data viitoare, nu uitati ca intotdeauna sa invatati cate ceva despre ceva.

PODCAST DE SPORT

Un alt mod de viata

Iulia Dromereschi

Dans irlandez, scrima istorica sau catchball. Nume catchy si discipline sportive despre care nu stim mai nimic, cu atat mai mult cand sunt practicate de femei. „Un alt mod de viata” este un podcast despre sporturile alternative practicate de femei in Romania, ca stil de viata.

PODCAST FINANCIAR

Bani la feminin

Ioana Margineanu

In aceste episod vorbim cu Roxana Bucur, planificator si consultant financiar, autoarea cartii Maruntila si Bancnotila, despre importanta banilor in viata unei femei. Dupa acesta discutie, ideile principale care ar trebui sa ramaneti sunt: administrarea, economisirea si investitiile. Aceste 3 actiuni facute impreuna sunt cheia succesului vostru financiar.

PODCAST SOCIAL

SocialVoicePod - De vorba cu lumea

Nicoleta Orlea

Primul podcast social tip interviu dedicat familiilor cu copii cu dizabilitati, dar si tipici, si organizatiilor din domeniul societatii civile, unde abordam subiecte cu si despre familie si ONG, dezvoltare si evoluare, constructie si evolutie, pe teme din viața de zi cu zi.

PODCAST SOCIAL

Cu ce ramanem din saptamana care a trecut?

Paul Alexandru

Adesea nu acordam atentie stirilor, scrollam feed-ul dupa imagini si descrieri fericite, dupa care ne amintim mult prea tarziu "Dar cum am ajuns aici? Asta cand s-a intamplat? Cum adica nu sunt bani?". Cumva o recapitulare saptamanala ne-ar mai aminti peste ce am sarit in graba noastra. Un podcast despre stiri zilnice care ar trebui sa ne indigneze. Drept capitole folosesc hashtag-uri tragicomice, cum ar fi #RepublicaFantasticaRomania, #nusuntbani sau #FaraPenali.

PODCAST SOCIAL

Motivationalul de luni

Paul Alexandru

Cum adesea (ma rog, poate pana cand sa intervina pandemia) lunea era cea mai 'nasoala' zi a saptamanii, poate avem nevoie de cateva vesti care sa ne arate ca avem si lucruri bune in jur, trebuie doar sa le vedem si, mai ales, sa le luam drept exemplu pentru noi; sa invatam ca putem schimba singuri lucrurile, sa nu asteptam dupa altii. L-am inceput in ianuarie 2018, intr-o perioad cand aveam la conducerea statului o persoana total impotriva ONG-urilor, de aceea promovez orice initiativa #debine, fie privata, ONG sau de la firul ierbii. De obicei il impart in „Initiative”, „Donatii”, „Povesti din care avem ceva de invatat” si „Cum mai putem ajuta in saptamana curenta”.

  • Hosting by Host-Age.ro