Bring your own podcast

Podfest Romania este mai mult decat un eveniment. Este locul de intalnire al pasionatilor de podcasting si totodata locul unde ideile de podcasturi prind viata. Anul acesta, impreuna cu UniCredit Bank Romania, am deschis microfonul la Podfest Romania pentru 6 creatori de continut, care si-au inregistrat propriul lor podcast. Pregateste-ti castile si asculta inregistrarile de la Bring Your Own Podcast 2021.

PODCAST DE DEZVOLTARE PERSONALA

Povesti de Viata

Alina Ionita

In cadrul episodului, am avut-o alaturi de mine pe Nada Stingu. Nada este o tanara talentata la desen si pictura, cu o fire profunda...grava, care impresioneaza prin temele abordate. Prin intermediul creatiilor sale, Nada invita la constientizare, la descoperirea tuturor fricilor, obstacolelor, a tot ceea ce ne blocheaza si consuma fiinta, a ceea ce ne indeparteaza de Dumnezeu si de ceilalti, si in primul rand de noi insine.

PODCAST DE BUSINESS

a Business of Creativity Podcast

Armina Popeanu

Hello, sunt Armina Popeanu, arhitect de profesie, antreprenor prin esenta si minte creativa dintotdeauna. In episodul pilot inregistrat la Podfest 2021 am povestit cu Andreea Tron, arhitect, fondatoarea si mintea creativa din spatele Atelier Tron despre creativitate si cum ne influenteaza ea parcursul antreprenorial.

PODCAST DE TURISM

Jurnal de Hotelier

Cristina Huzum

De vorba cu omul din fata Oaspetilor. Un dialog amuzant despre ce inseamna sa lucrezi direct cu oamenii, in cea mai frumoasa si dinamica meserie, cea de hotelier.

PODCAST DE MARKETING

D-PODCAST

Diana Serban

Am vorbit despre podcasturile de brand, despre locul lor in strategia de marketing si despre KPIs. Totul in contextul Recolamp Podcast - un podcast despre stil de viata sustenabil! Cum creezi o poveste in jurul acestui subiect, dar si un plan de content fara sfarsit? Ce rezultate de marketing obtinem de fapt cu un podcast de brand?

PODCAST DE JURNALISM

Casca urechile... ca sa sti(r)i

Marta Oprea Novaceanu

Un podcast in care, cinci zile pe saptamana vom povesti in fiecare dimineata cele mai importante subiecte prezente in fluxurile de stiri impreuna cu invitati jurnalisti sau experti din diferite domenii. In acest episod pilot am vorbit cu Antonia Matei, cadru didactic la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti si cu jurnalistul George Mihalcea despre marea relaxare a romanilor si revenirea la normalitate. Cum se vede toata aceasta poveste prin ochii unui jurnalist si prin cei ai unui formator de viitori jurnalisti?

PODCAST DE EXPAT

Expat life coach, episode 1, Presentation

Noura Shaban

Living abroad struggling with the expat life from expectations to reality? This is the place where you can find your answers and rise your good vibration.

  • Hosting by Host-Age.ro